Facebook
t malscheland Geldermalsen

Over ons


Wij, Magda en Cor zijn de begeleiders op ons eigen Centrum ’t Malsche Land. Na diverse gevolgde opleidingen en het samen geven van cursussen en trainingen op verschillende plekken in België oa. De Harp (Izegem), Natuurlijk Genezen/Arcana (Antwerpen), Spanje (El Bloque) en Nederland, geven we nu sinds 1993 vooral cursussen in ons eigen centrum, gevestigd op een mooie plek in Nederland, de Betuwe.

Magda Leenen Magda Leenen-Nelissen (1956)

Ik Magda, van geboorte Belgische, heb gewerkt en ben opgeleid in psychiatrie en crisisopvang. Daarnaast heb ik diverse opleidingen en trainingen afgerond zoals : Gestalt- en Psychosynthese, Emotioneel Lichaamstherapie met als specialisatie Bio-Energetica en Burn-out begeleiding, Systeemtherapie: Familie-, Relatie-, Werk-,Trauma- en ZiekteOpstellingen, Gekwalificeerd Boundary Based Awareness Coach Counseler, Reiki, Waterdans, Quantum Touch en EFT. 

Ik ben Tantra-trainster (getraind door o.a. Margo Anand en Aman Schöder) en heb de internationale training "Sexual Grounding" gevolgd bij Willem Poppeliers en Jack Painter.


Ik ben tevens Free-Lance trainer/therapeut voor preventie, reïntegratie, teambuilding en management-trainingen en geef ook Lichaamsgerichte supervisie (individueel en groepen).


Ik ben:

  • Tot 2017 geregistreerd onder de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (BIG-wet) nr.59039057630.www.bigregister.nl
  • Tot 1 januari 2017: Lid van Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie (SBLP) nr.01085691. Praktijk AGB-code: 9014985. www.SBLP.nl
  • Tot 1 januari 2017: aangesloten bij Beroepsbeoefenaars Alternatieve Genees- en behandelwijzen (SRBAG), klacht en tuchtrecht nr.252157.www.SRBAG.nl
  • Gestalttherapeute (NVAGT).
  • Van 1997 tot 11 oktober 2018:Trainer/coach bij Leefstijl Trainingscentrum (LTC)/Achmea. www.ltctraining.nl 
  • Lid van ZPIB (Zelfstandig Professionals, Partners in Business) www.zpib.nl
  • Gekwalificeerd Boundary Based Awareness Coach & Counseler (BBACC) www.ikgrensbewustzijn.nl


Cor leenen

Cor Leenen (1948)

Ik Cor, heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd. In de zomer van 2015 heb ik de docentenopleiding Zhineng Qigong op de Qing Bai Academie afgerond. Daarnaast heb ik Encountertrainingen op de Humaniversity gedaan en de 4-jarige opleiding tot Emotioneel Lichaamstherapeut bij de school voor Body & Soul, Centrum Venwoude. Ik ben mede-oprichter van Centrum Venwoude en heb daar gedurende een aantal jaren cursussen gegeven. Tevens heb ik in Utrecht en Rotterdam vele jaren avondcursussen Emotioneel Lichaamswerk gegeven.


Samen met Magda heb ik de Tantra-training gevolgd bij Margo Anand en eveneens de internationale training "Sexual Grounding" gevolgd bij Willem Poppeliers en Jack Painter.